Over mezelf

Wie ben ik?

Tijdens mijn opleiding in het technisch instituut H. Elisabeth te Roeselare kreeg ik gedurende meerdere jaren 4 uur kookles per week. Zo groeide mijn interesse en passie voor een lekkere en gezonde keuken. Na het afstuderen in 2005 als diëtiste, besliste ik onmiddellijk om mij meer specifiek te verdiepen in diabetes en behaalde het jaar daarop mijn postgraduaat diabetes-educator.

Na het opdoen van ervaring in het werkveld, besliste ik in 2008 ook op zelfstandige basis patiënten te begeleiden in het kader van gezonde voeding en diabetes. Sindsdien maak ik er werk van om mensen een persoonlijke begeleiding te geven om hen zodoende het beste resultaat te laten behalen.

Doorheen de jaren heb ik ervaring opgedaan bij de volgende meer specifieke voedingsproblematiek:

  • Voeding bij diabetes
  • Voeding bij nierinsufficiëntie: hiervoor volgde ik in het academiejaar 2016-2017 een bijkomende opleiding, die ik met succes afrondde: Expert in de nefrologische dietetiek
  • Voeding bij hoge bloeddruk
  • Voeding bij kanker
  • Eetproblemen en – stoornissen
  • Cholesterolarme voeding
  • Vegetarische voeding
  • Voedingsadvies bij kinderen
  • Gezond bijkomen in gewicht
  • Voedingsadvies tijdens of na de zwangerschap

 

Opleiding

Mijn basisopleiding als diëtiste volgde ik aan de Katholieke Hogeschool Gent. Daarna verdiepte ik mij verder in de problematiek rond diabetes door een opleiding tot Diabetes-educator aan de Artevelde Hogeschool Gent.

 

Momenteel?

Momenteel ben ik, naast mijn zelfstandige praktijk, ook full-time aan de slag als diëtiste in de opvolger van het Heilig Hartziekenhuis AZ DELTA.

Een afspraak? Maak ze hier online!

Wenst u een afspraak? Bekijk online de mogelijke momenten en vraag die alvast aan. We bevestigen zo snel mogelijk of het doorgaat.